Op 10 april 2024 vond de jaarlijkse ledenvergadering van de Business Solutions Coöperatie plaats in Utrecht/De Meern.

Meer dan 60 bedrijven en zelfstandigen hebben zich verenigt in een professionele netwerkorganisatie met focus op Microsoft Dynamics 365 Business Central en Power Platform. Kennisdelen, licentie inkoop en beheer en samenwerken op projecten zijn de drie pijlers van de Business Solution Coöperatie.

De leden kwamen samen voor de jaarlijkse ledenvergadering en twee kennissessies.

In de ledenvergadering hebben we teruggeblikt op de activiteiten van het afgelopen jaar. De coöperatie mocht 5 nieuwe leden verwelkomen.

Verder is er aandacht besteed aan ontwikkelingen in de markt en highlights vanuit de leveranciers, is er teruggeblikt op de kennissessies en vooruitgekeken naar wat in het komende jaar op het programma staat.

Martijn Elfers van TD SYNNEX Netherlands​, Microsoft specialist, informeerde de leden over diverse onderwerpen met betrekking Microsoft Tenants, GDAP, Multiplexing en Partner designations. TD Synnex en Companial zijn de twee Microsoft distribiteurs die deel uitmaken van het netwerk.

Bob de Voogd OLY gaf een toelichting op Bundeling. Bundeling is het nieuwe communicatieplatform voor de leden. Het doel is om de communicatie en de informatievoorziening voor en door leden op een hoger niveau te tillen. Eén simpele app voor het contact met andere leden, agenda, nieuwsberichten en een archief van kennissessies en documenten.

Geloof jij ook in de kracht van samenwerking? Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe jij deel kunt uitmaken van ons groeiende netwerk! 📧 members@businesssolutions-coop.nl

Leave A Comment

more similar articles